Att unna sig

När man är hemma och är sjuk av flera olika anledningar, det är då man börjar tänka. Det är då man förstår hur otroligt bra man har det. Hur gott man lever och vilken frihet man har.  Vi kan i princip göra vad vi vill, har egentligen ingeting som hindrar oss från att ta flyget ner till Dubai och faktiskt stanna kvar där. Jag börjar inse att skolan börjar lida mot sitt slut. 15 år av mitt liv har jag tillägnat skolan. Herregud. Men på något vis så känns det ganska så skrämmande att veta att man inte ska återvända dit igen. (Om jag inte får för mig att doktorera i något spännande ämne, beroende på vilket företag jag hamnar på) Att kastas ut i det okända, bli förnedrad, utfryst, förolämpad, utnyttjad och… Ja men kanske inte. Det beror helt på vart jag hamnar, vilka kollegor jag får nöjet att jobba tillsammans med och framförallt vilken typ av arbetskultur det råder på mitt nästa jobb.Jag pratade med en x-student för några veckor sedan, HR-konsult junior, var hennes tjänst. Flashiga beskrivningar kring arbetsuppgifterna, fint kontor osv. Idag serverar hon kaffe åt sina kollegor och kopierar mängder av dokument. Jo men tjena. I refuse.

Just det. När man är sjuk får man unna sig saker också. Jag är en extremt bra människa när det kommer till att unna sig saker. Vadå Spara? Det gjorde jag i Oslo. Ett par helt fantastiska träningstights kom till min samling igår. Jag säger då det. Mattias får nog följa med till gymmet numera. För dem satt som ett smäck. Jag rekommenderar byxorna till alla.

gymstar

Det var otroligt smidigt att beställa, kom på 1 1/2 dag och fakturan kunde man beställa som sms i luren (Har en tendens att slarva bort alla typer av papper). Märket har inte riktigt kommit in på svenska marknaden ännu men det är bara en tidsfråga. I USA och andra delar av världen är märket väldigt stort.

Nu ska jag försöka rycka upp mig lite och ta mig till skolan. En föreläsning ska jag väl bara kunna vara med på i denna vecka. Sen vet jag vad jag gör i helgen…

461-1240-thickbox_defaultrosa-1

2 svar på ”Att unna sig”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.