att vakna sent

att vakna sent

Det är då otroligt hur mycket jag kan sova. Fick en chock när jag tittade på klockan och insåg att den var ett. Jag har visst satt världsrekord i sömn denna vecka. 12-timmarspass är visst den nya trenden. Underkäken är fortfarande helt uppåner, förväntar mig att det snart ska skapa ordning i munnen men det verkar visst inte så. Somnade med smärta, vaknar med smärta.

Menningen var att jag skulle fortsätta att tvätta idag, men med en timme kvar av morgonpasset är det liksom meningslöst. Det allra viktigaste släpar jag med hem till mor & far för där ska det ätas söndagsmiddag idag tillsammans med mitt allra bästa sällskap Linnéa. Man får passa på när sambon är borta.

Imorgon ska jag försöka vända på dygnet, läsa in mig på semenariet och försöka återuppta fokusen kring studierna. Jag ska eventuellt våga mig på en promenad. Sedan fokus på yoga resten av veckan. Jag vågar inte anstränga mig tungt förrän hålet har läkt helt. Känns lite skrämmande på nåt vis. Ha en fin söndag alla ni !

IMG_3358Family comes first!

 

2 Comments for “att vakna sent”
    1. Tack snälla du! Ja, det tär en aning på en. Men vi kan ju hoppas att det läker igen för jag vill Röra på mig! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.