Ledig helg

Jag försöker tänka bort smärtan. Det är inget annat som funkar. Mamma var förbi med några ännu starkare tabletter. Vi får se om det ger med sig. Så länge får jag andas bort smärtan.

Kambuchan smakade inte så illa som folk sa. Den var nästan god. Försöker ge kroppen så bra grejer som möjligt nu för att bygga upp den igen. Däremot är ju värktabletter ingen höjdare för varken organen eller immunförsvaret. Men ibland måste man bara. Jag fick hem en stor leverans av Eqology nu precis. Ska testa deras hudvårdsserie i 30 dagar och se om jag kan rekommendera den till er. Dessutom ska jag, så fort smärtan avtar, påbörja en utrensningskur för levern. På så vis hjälper jag blodet att rena sig efter denna sommar med en hel del alkohol och skräpmat. Produkterna heter Livex och finns både i tablettform och i teform. Det är baserat på kronärtskocka och gurkmeja. Härliga höstrensning, du är välkommen!IMG_4139

IMG_4149

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.