Ny vecka – Nya möjligheter

Ny vecka – Nya möjligheter

Det händer en hel del nya projekt i mitt liv som jag ska presentera allt eftersom. Spännande, nytt & framförallt riktigt kul! Jag lär mig nya saker varje dag vilket är extremt utvecklande och pushande, det tar mig liksom framåt. Mer sånt, ja tack!

Jag ignorerar smärtan ifrån underkäken från och med idag. Jag blir slö och yr av värktabletterna så idag slutar jag med dem och hoppas att ingefära, gurkmeja osv ska verka smärtstillande istället. Boostar kroppen från och med idag med bara ren mat. Min tanke att äta ren paleo fungerar inte riktigt, tidsmässigt. VI är faktiskt två i hushållet och maten måste anpassas till oss båda då det är jag som står för 99% av matlagningen.

I 15 dagar nu har jag kört periodisk fasta igen då det passade perfekt för processen med tanden. Det har fungerat riktigt bra. Jag har inte haft ont i magen en enda dag! Har bytt ut allt kaffe på eftermiddagen/kvällen till grönt te eller örtte. Jag har varit pigg som en mört på kvällarna. Då kanske jag ska inflika att jag sovit nästan 12 timmar per natt senaste 3 veckorna. Oavsett vad och hur så mår jag otroligt bra när jag äter som jag gör. Idag bröt jag fastan klockan halv tolv med bovetegröt. Inte för att jag var hungrig men att jag ska vara iväg i skolan tills klockan 17.30.

Den periodiska fastan fortsätter jag med för att gynna min lilla känsliga mage. Också för att jag alltid är som hungrigast på kvällen. På morgonen mår jag oftast illa (en effekt av min IBS) Min läkare vill att jag ska äta typ postafen för det. Men det vägrade jag. Nån måtta får det vara på medicineringen. Från och med idag är det växt – och örtbaserade preparat jag stoppar i min kropp. Och en liten dos kortison för mina lungors skull varje kväll.

Sista dagen på månaden betyder mycket jobb med EQ. Allt ska sättas ikväll. Jag hoppas hoppas på det bästa för min egen del. Vi hörs vidare under dagen!

1379834_555476607840478_883952459_n

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.