En dålig nattsömn

Sedan jag drog ut den där tanden har jag sovit oroligt, drömt mardrömmar, vridit och vänt på mig och var fullkomligt frustrerad över att jag inte får sova. Vad jag lärt mig vid det här laget är att jag inte får träna de dagar jag sovit några få timmar. Det klarar inte min kropp av. Andra kan pressa sin kropp något enormt men inte jag. Det klarar jag inte. Nu förstår alla det. Jag antar att sömnen påverkas över att jag har tusen miljoner saker att göra hela tiden. Att vara egen företagare är minst sagt utmanande. Samtidigt är skolan vidrig just nu. Tenta-P existerar inte i denna kurs då vi parallellt har ett projektarbete att göra på två ynka veckor. Och så samtidigt börjar mina jobbhelger. #skjutmigihuvudet

Men det ska väl gå vägen det också.

Pengar behöver man alltid, särskilt när jag drömde mig bort nu på morgonenkvisten genom att läsa en kär väns blogg. Om ni vill ha inspiration av en helt fantastisk kille så besök gärna www.dancingdoctor.blogg.se New York kanske vore något som en examenspresent till mig själv. Innan allvaret kommer ikapp. Och den inre stressen om att finna sig ett jobb ska börja. Fast förhoppningsvis har jag redan ordnat jobb. Allting handlar om kontakter, positivism & att ta för sig gottfolk! Resten lär Du dig på plats. Och om du vantrivs, byt jobb för tusan! Livet är för kort för att gå och må dåligt. Lita på din kunskap.

Idag behövs en massa kaffe för att ens försöka förstå sig på litteraturen. Vid 12.00 ska jag göra något nytt och spännande som jag delar med mig av vid ett senare tillfälle. Plugg med brorsan på eftermiddagen och så jobb 17-21 på Ica. Jossan, kom ihåg att köpta diskmedel! 1025508_10202244804388064_133287866_o

Vilken tur att vi fann varandra, gammal vänskap. För vi har roligt varje dag <3

Ett svar på ”En dålig nattsömn”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.