Kärlek till en tisdag

Kärlek till en tisdag

Gårdagen gick inte riktigt som jag ville. Jag känner fortfarande att jag liksom är irriterad. Men det är väl då man bara släpper allting och går vidare? Visst?

Vackert ute. Det börjar till och med bli lite kallt i lägenheten. Det drar från alla olika håll. Min tanke är att jag idag ska förstå “Ledarskap i organisationer”. 677 sidor. Det är väl möjligt? Varje gång jag tvivlar på min kunskap eller saknar energi är det bara att snegla ut, se på de mest fantastiska träden med unika färger, kanske andas några friska andetag på balkongen för att sedan fortsätta. J

Jag har affärsträffar varje kväll denna vecka. Så jag bör vara mer effektiv på dagen än vad jag har varit. Sen att min morgnar är väldigt sena är ju ett annat problem som jag sakteligen ska förändra. Det skriker i underkäken men jag vägrar Trambodol, Tradol? äsch, värktabletterna, som gör mig groggy och dessutom gör att jag ser lila små björnar av.

Halv sju imorse vaknade jag av ett brak. Mattias slog sönder en glasskål i köket. Jippi. När jag väl klev upp var det fortfarande glasplitter på golvet och rester kvar av salladen så där lagom utpritt på golvet. Kärlek till sin sambo…

Nu ska vi se hur Gary Yukl vill förklara ledarskapet i vår tid. Bring it on! Imorgonbitti är det jag ska ska gå på body balance, så det så.

om namah“I honor the divinity that resides within me” Mitt mantra som jag använder mig av så fort livet känns en aning hopplöst. Har funderat på att tattuera in detta i sex år nu. Jag är fortfarande besatt av tanken. Det handlar bara om att våga.

 

1 Comment for “Kärlek till en tisdag”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.