Ryggpass – Hiit – HRdag – Jobb

Ryggpass – Hiit – HRdag – Jobb

En minst sagt hektisk dag som startade klockan 06.00. Mysigt att sitta påklädd i soffan i en kolsvart lägenhet med en Espresso och en Multitchi-shot innan jag tog packningen och cykeln till gymmet. Jag mötte upp en affärspartner (Kada) för ett ryggpass. Ett effektivt sådant. Vi jobbade med superset & triceps.

  • Latsdrag – Rodd (30-20-15 ) 25 kg
  • Enarmsrodd – breda rodd – smala rodd (med stång) (20-20-15 x 3) 10 kg (hantel) 20 kg (stång)
  • Push downs (med rep) Triceps 30-20-15 Raka push downs (Stora ryggmuskeln) 30-20-15
  • Tricepsextension med kettlebells (30-20-20) Jag dog!

Vi avslutade med 16 min hiit, ett pass som varvade gång i backe (lutning 10 grader på löpbandet) samt löpning i backe. Sjukt effektivt och dödsjobbigt. Ett pass som Kadas personliga tränare lagt upp till henne, som bor i Australien. Superkul att få lite ny inspiration och nya upplägg.

Hrdagen 2013 gick av stapeln idag. Extremt intressant, inspirerande och lärorikt. Det som jag bär med mig från dagen är föreläsningen med Per Johansson, grundaren till Glada Hudik teatern. Jag liksom resten av alla åskare varvade skratt och gråt. Fantastiska människa. Tänk om alla vore som han.

Sen har jag ägnat resten av em för egna business. Möten med mina samarbetspartners. Roliga saker på gång. Sedan har jag haft två möten med EQ. Fick lagad middag när jag kom hem. Har dock världens bullmage nu pga alla kolhydrater idag. Fika x 2 plus potatisgratäng till lunchen vi fick på mässan och så pasta ikväll. Älska min mage…

Nu är det sängdags. Pussa lite på den halvsovande mannen bredvid också. Men först lite huvudståenden. Om någon ser en OM-ring i silver så är det min! Den är borta…

yoga11google.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.