Skön trötthet

Skön trötthet

Idag har jag verkligen fått pusha mig själv. En bok var tvungen att bli avbockad idag. Jag jobbar nämligen på Ica tre dagar nu. Och jag kan väl säga såhär. Jag har en himla massa litteratur att gå igenom. När klockan var 16.30 var sammanfattningen klar. Mördad i skallen. Tom på energi. Humöret svajjade en aning och jag var inte pepp på nåt. Ångesten smyger sig på när jag vet att en jobbhelg väntar. Inte för att jag vantrivs på jobbet utan för att alla andra är lediga utan jag. Men jag ska ta mig igenom det också 🙂

Det bästa av allt var att Mattias tvingade med mig ut på en mörk men mysig
Löprunda. Novemberljusen är redan igång, alla färger man kan tänka sig, runt ån. Så vackert och idylliskt. Vi både kom fram till att vi absolut inte behöver Mälaren eller fjorden. Stångån funkar alldeles utmärkt. Mäktiga höst. Sista två km klev jag sannerligen ur min bekvämlighetszon. Men efteråt. Oj vad lycklig, lugn & glad jag blev. Tack endorfiner och tack älskade sambo för att du vet vad jag behöver. Nu känns inte studierna lika tunga.

20131009-205531.jpg

20131009-205515.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.