Colour my heart

Dagarna bara flyger iväg. Alla dagar går in i varandra och min hjärna går
på högvarv. Jobbet tar upp min vakna tid. Inte för att jag jobbar hela tiden men idéerna sprutar och jag vill inget hellre än att prestera liksom lära mig allt jag kan. Jag har bästa kollegan och mentorn som får stå ut med mig ett tag. Alla frågor som aldrig lyckas ta slut…

I söndags vart jag sjuk. Förkyld kan jag väl tillägga. Antagligen för att jag jobbat i tre veckor nu – vart på helspänn, och känner väl att jag nu kan slappna av lite. Inget o göra åt det. Alvedon löser det mesta. Absolut.

Vi har varit på konferens i två dagar nere i Långserum. Harmoniskt ställe. Sådär löjligt vacker nu när träden börjar byta färg. Underbara kollegor har jag i Sverige. Vi är så lika allihopa. Men besitter ändå enormt mycket olika erfarenheter som går att dela. Bra utbyte må jag säga.

En dag kvar på jobbet innan det blir helg. Ingen. Jag har att göra imorgon. Två dagar borta från kontoret och det är sjukt mkt saker att bocka av innan jag kan ta helg på riktigt!

Ikväll har jag avnjutit sushi, karln åt thaimat. Det komiska var att mamma o pappa vart o hämtat thaimat på samma ställe med några minuters mellanrum. Kul! Soffhäng med mitt troll innan John blund tar över detta dygn.

Gah! Jag älskar mitt liv just nu. Och sen är jag dessutom sådär löjligt kär i min grabb <3 Godnatt älskade underbara! IMG_1629.JPG

IMG_1610.JPG

IMG_1627.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *