Kärlek

Kärlek

Kärleksfull och tacksam. Gårdagen spenderades hos Louisa tsm med frugan, sushi och sjukt mkt skratt. Äkta vänner som ger sån enorm energi och kärlek. Då gör det inget att det blir färre timmar med sömn.

Idag åkte jag o mannen till Mjölby. Häng med julle, Clara & Ch. Den lilla damen pratar för fullt och det finns så mkt att älska hos mini <3 snart finns det två att älska och rå om!! Blir bara mer o mer lik min moster. Jag grinar för minsta lilla - ja alltså av lycka. Minsta lilla så rinner det tårar. Herregud. Om jag får egna barn. Blödig morsa it is <3 Soffhäng med mitt hjärta avrundar denna lillördag! Bra skit helt enkelt. IMG_1867.JPG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.