Ensamlunch

Mina kollegor är iväg på lunchmöten så jag fick äran att umgås med mig själv. Sämsta du kan göra är – Att äta lunch vid datorn. Men det gjorde jag idag. Hunnit uppdatera mig i bloggvärlden, läst Dagens industri och så nu ett litet kort inlägg.

Runt 16 ska jag träna PÅ RIKTIGT, då den den där äkta känslan av träning har lyst med sin frånvaro sista månaderna. Då syftar jag på ett rejält gympass med tunga vikter. Inga “Bodylicious” vikter här inte… haha.

Energin & endorfinerna behövs för att känna sig sådär pigg, vacker och lycklig. Inte sant? Mer planerad träning.

Jag & Frugan ska äntligen få till ett riktigt rejält ben – & rumppass. I love it! Jag tänkte dessutom köra förra årets challenge igen – HÄNG PÅ NI SOM VILL!!!

Christmasboooooty!!

Dags att göra nytta här igen och ge ER inspiration & motivation att leva och må väl med lagom dos motion och en stor dos med kärlek o eufori!

Ja.. Jag är sugen på att få tillbaks mitt starka jag igen. 20131203-214948.jpg

tumblr_me9fn5MwzF1qf8ek4o1_500

Dags o börja böja redan nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.