Personlig Träning Online

Personlig Träning Online

 

Såhär en vecka in på semestern och vi är egentligen bara hemma och vänder. Ett dop väntar imorgon liksom middag hos svärmor. Sen tar vi pick o pack o drar till Kreta i två veckor. Precis vad jag behöver.

I två månader nu har jag försökt på egen hand lägga upp en plan vad gäller träning och kost nu till hösten. I och med att jag ska börja instruera i yoga två gånger i veckan kan jag inte enbart förlita mig på min känsla utan jag bör vara lite mer förberedd än så. Då motivationen har varit lite sisodär och att jag dessutom blev sjuk i början av juli (jäkla allergi) så har jag valt att ta hjälp av en extern person. https://www.privatetrainingonline.se/

Tanken är att jag kommer att få hjälp med både träningsupplägg och kostupplägg för att komma igång,

Min personliga tränare kommer att anpassa mitt träningsprogram helt efter mina önskemål, träningserfarenheter, mål och eventuella skador.

I min första inlämning har jag skrivit vad jag har för mål, antalet dagar per vecka som jag vill träna, om jag vill träna hemma, utomhus eller på gym och mycket annat som sedan ligger till grund för hur min pto bäst skräddarsyr träningen och kosten efter just mig.

Jag kommer hela tiden ha en snabb och smidig tillgång till min egna personliga tränare.
Jag kommer ha kontakt med min PT Online via mejl alternativt via deras träningsapp.

Nu har ju jag koll på en hel del inom träningsbranschen liksom kostupplägg sen innan men det finns en himla bra träningbank och detaljerat beskrivet hur du tar dig an din tränings- och kostplanering. Om jag skulle uppleva att något inte fungerar eller passar mig så gör de snabbt justeringar av mina upplägg tills jag känner att mina upplägg passar mig perfekt.

Så. På Kreta kommer jag alltså att anpassa mitt träningsprogram liksom kosten utefter de förutsättningar som finns på hotellet. Därefter kommer jag att träna på http://x-forcelinkoping.se/ liksom på Frisk, hemma de dagar jag inte får ihop det liksom ute tillsammans med vänner och min kärlek såklart. Jag är så jäkla pepp och ser fram emot att dela med mig av mina tankar, mål och självklart prestationer under tiden. Ni är välkomna att ställa frågor osv så ska jag svara i den mån jag hinner.

Ha nu en fortsatt fin semester!

IMG_2467

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.