En vecka avklarad

En vecka avklarad

Galet mycket känslor denna vecka. Att bli begränsad i vad jag ska äta och När jag ska äta. En helt ny upplevelse. Jag har ju aldrig fullföljt någon diet eller så men denna gång har jag bestämt mig – på riktigt. 

1,7 kg ner. Måtten får jag återkomma med när mannen är hemma. 

Vad jag främst lärt mig denna vecka är att jag nog alltid innan har ätit alldeles för mycket. Varför? För att jag nog aldrig reflekterar över ätandet när jag väl äter. Oftast gör jag tusen saker samtidigt att jag äter av bara farten. Dessa måltider denna vecka har jag varit mer medveten om mitt ätande. Njuter. Tuggar. Njuter. 

Jag äter runt 1800 kalorier per dag uppdelat på 6 mål. Protein. Kolhydrater plus en fettkälla. Lätt som en plätt ☺️ bra schema från Markus (PTO) och lätt att förstå. Mixtra o väga. Tips på bra o billig våg från Claes Ohlsson ???? rosa o fin! Runt hundralappen. 

Träningsschemat får jag uppdaterar via appen trainerize – så jäkla grymt! Igår när jag körde mitt ryggpass vart jag osäker på en övning. Då är det så smidigt att du kan öppna appen – övningen – se film ?? så får jag tips på hållning o teknik. Himla bra och så “rätt i tiden”. 

I övrigt är jag fylld av kärlek. Har fått gosa med min barndomsväns bebis Nicki – 12 dagar gammal. Jag är helt kär o blödig och vill helst av allt bara göra barn ikväll? delade meningar om det. Ja ja. Fram tills dess får jag väl sniffa på mina vänners barn. 

Nu väntar jag på M, mannen i mitt liv <3 

Puss på er! 

   
    
    
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.