Heliga söndag

Heliga söndag

Tid. Inte då inte sen utan NU. 

För att undvika att pulsen ska sticka iväg långt över öronen är det som ovan som jag tänker just nu. Kalendern finns där, fullmatad. Men jag kan inte riktigt kika längre fram än samma dag jag vaknar. Det är mitt knep 🙂 

Kaffe. Nyhetsmorgon och Sonja Aldén sjunger ” Slipping trough My fingers…” Vackra underbara låt. ABBA. Som ett vackert mantra. 

Yogan utvecklas. Instruktörsrollen växer jag successivt in i och jag njuter till fullo varenda pass. Måndagar & lördagar är numera heliga dagar. Lycka och träning – bästa kombon! 

På torsdagsmorgon åker jag och min kärlek till London för o bara vara. Inget planerat alls förutom att vi ska bo på ett fint hotell o strosa runt bland gatorna tillsammans. Underbara höst. 

Min pt Markus På Private Training Online satte upp nya mål med fokus på basövningar. Dessutom kommer jag gå över i Periodisk Fasta för att jag har stora problem att äta alla mål 😉 han har en ganska så jobbig kund … 4 kg ner. 4 % ner i fettprocent. 22 cm minskning i måtten. Men framförallt jag maxade i benpress på 190 pannor 🙂 jag kan säkert mer men maskinerna jag kör i har motstånd på vägen tillbaka också ?? vi kör vidare mor nya mål – Styrkemål. Sen vill han ju såklart att jag iaf i 4-5 veckor ska hålla mig ifrån alkohol 🙂 vi får se hur det går …. 

London. Playa del Ingles. Det är svårt att undvika frestelsen. Om 3 veckor åker jag tsm med mina fantastiska kollegor till Kanarieöarna för jobb o nöje en hel vecka! 

Har jag sagt att jag har världens bästa jobb? 

Nu taggar jag för ett styrkepass o städning! 

Puss alla fina <3  

    
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.