Hälsa

Hälsa

Trodde jag nåt den där berömda väggen i december. Istället fick jag, enligt mig, en dödlig influensa. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Hög feber i totalt 8 dagar gjorde mig riktigt labil. MEN. Det gav mig insikt om att jag nog bara var totalt sönderkörd av en minst sagt kaotisk höst. Fast livet verkar vara kaotiskt mest hela tiden ^^,

Nästa käftsmäll kom strax efter nyår. Tråkiga besked. Sånt som inte får hända. Jag väljer att se ljuset och kommer att sjunga av ren kärlek vid avskedet. 3 feb tar vi farväl <3

Jag börjar se ljuset, tror jag, och är så fantastiskt lyckligt lottad med underbara människor runtomkring mig. Jag vill hylla mitt jobb. Alla olika stöttepelare som finns för mig, varje dag. Vi kör slut på varandra emellanåt men vi ger också varandra så abnormt mycket kärlek. 

För att blicka framåt, mot det ljusa & optimistiska året 2016. Som går i hälsans tecken… vill jag nog minnas att jag lovade mig själv där på 12-slaget vid nyår. Tog jag i alla fall tag i saken och besökte läkaren i tisdags. Såklart behöver jag trappa ner på ALLT, förutom Yogan. Lättare sagt än gjort – men jag har redan nu valt bort saker vilket förhoppningsvis fått mig att tänka till en extra gång innan jag tackar ja till saker o ting. Men efter ett samtal från läkaren imorse fick jag det konstaterat att sköldkörteln spökar igen. Lättad att ändå kunde spåra alla mina åkommor till något “som man kan ta på”.  Det kan förklara min enorma trötthet, orkeslöshet, minnesförluster, frusenhet och svullna ansikte. Nästa besök är om 6 veckor och då får vi se om det blir jag och Levaxinet resten av mitt liv. På gott och ont. Men jag vill INTE uppleva det mamma upplevde innan hon fick sin diagnos. Kommer inte på frågan. Då knarkar jag hellre Levaxin, förblir jossan men en piggare & gladare variant.

Låt oss nu ta helg. Vänner – bli inte ledsna eller besvikna om jag inte svarar i telefon, sms eller annat. Ibland orkar inte ens jag leva tillgänglig för allmänheten 24/7.

Burlesk imorgon – it’s gonna be craaaaaazy! Vi får se om det blir porrigt eller stelt 😉

37539_1549582026012_6736567_n

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.