Om mig

Jag är 24 år och uppvuxen i staden Linköping. Idag lever jag tillsammans med min sambo i samma stad och har just studerat sista året på Linköpings Universitet till Personalvetare. Jag lever och andas för hälsa. I alla former. Jag föredrar ett aktivt liv och har redan som liten haft intresse för olika typer av fysisk aktivitet. Men när jag som 16 år fick tillåtelse att entra gymvärlden fastnade jag direkt. Känslan av att vara nytränad oavsett vilken typ av träningsform du utfört är helt fantastisk.

I och med att intresset för träning och hälsa ökade med åren sköts mitt annat största intresse åt sidan – musik. Idag sjunger jag på dop & bröllop bara för att jag tycker det är kul och framförallt, den tacksamheten och glädjen man får dela med sällskapet är obeskrivlig. Ni hittar mer information under fliken “Musikant”.När jag inte är på gymmet umgås jag med min sambo, familj och vänner. Jag har en förkärlek för matlagning och ägnar timmar åt att kreativisera i köket. Jag älskar att ha vänner hemma och delar gärna en flaska rödvin med mitt sällskap då och då tillsammans med fantastisk mat.

Jag fascineras av religion och blev som lite frälst när jag besökte Bali, år 2010. Därefter kantas min vardag av mycket läsning om Buddismen, om yin & yang och om Yogans historia. Jag började utöva yoga i tidig ålder tillsammans med min mor och intresset har bara ökat sedan dess. Min dröm är att själv driva ett Yogacenter någonstans i världen. Tills dess ska jag skaffa mig erfarenhet, en erkänd utbildning och en riktigt stark kropp. Just ja. En ekonomisk bas också. 

Nu blickar jag framåt. Med ett examensbevis i handen som dessutom resulterade i högsta betyg är jag mer än någonsin taggad och laddad och kasta mig ut i arbetslivet. Jag vill utvecklas, bidra med mina kompetenser och framförallt möta nya människor och erfarenheter. Jag älskar mötet med människan och jag ser fram emot att bygga nya kontakter och nätverk för att på sikt skapa mig en trygg framtid.

Jag ger aldrig upp. Never ever.

37539_1549582026012_6736567_n